Obchodní podmínky

 

Obecná ustanovení Záruční podmínky
Prostředky komunikace Odstoupení od smlouvy
Objednávka Ochrana osobních údajů
Dodací podmínky Závěrečná ustanovení
Platební podmínky  

1. Obecná ustanovení

Těmito obchodními podmínkami se řídí prodej a nákup zboží v internetovém obchodě provozovaném na adrese www http://boskovice.smat.cz 

Prodávající
Prodávajícím je společnost AGcomp spol. s r. o., Masarykovo náměstí 27, 680 11 Boskovice  Dále jen „Prodávající“ 

Kupující
Koncový spotřebitel - právní vztahy Prodávajícího s tímto druhem Kupujícího, které nejsou upraveny těmito obchodními podmínkami, ani individuální smlouvou se řídí zákonem č. 40/1964 Sb. (Občanský zákoník) a souvisejícími předpisy. Podnikatelský subjekt - právní vztahy Prodávajícího s tímto druhem Kupujícího, které nejsou upraveny těmito Obchodními podmínkami, ani individuální smlouvou se řídí zákonem č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) a souvisejícími předpisy. Podnikatelským subjektem se rozumí každá právnická osoba a ta fyzická osoba, která při svém nákupu uvádí na daňovém dokladu IČ a/nebo DIČ a/nebo firmu organizace. Dále jen „Kupující“. 

2. Prostředky komunikace

Komunikace mezi Prodávajícím a Kupujícím je uskutečňována prostředky komunikace na dálku (e-mailem nebo telefonicky), pokud se strany nedohodnou jinak.

3. Objednávka

K objednání vybere Kupující zboží z katalogu internetového obchodu na http://boskovice.smat.cz, řádně vyplní objednávkový formulář a objednávku odešle. Odeslaná objednávka zboží je návrhem na uzavření kupní smlouvy. Kupní smlouva, na jejímž základě je realizován prodej zboží Prodávajícím Kupujícímu, vzniká na základě závazného potvrzení objednávky. Za závazné se považuje potvrzení telefonem nebo e-mailem, které je realizováno po předchozím odeslání elektronické objednávky (potvrzení o přijetí objednávky do systému není potvrzení objednávky). K tomuto potvrzení využije Prodávající kontaktní údaje zadané Kupujícím při objednání zboží. 

Cena zboží
Cena zboží v internetovém katalogu je vždy aktuální a platná. Prodávající si vyhrazuje právo na změnu ceny bez výslovného upozornění Kupujícího. Změna ceny zboží v internetovém katalogu nemá vliv na celkovou hodnotu již přijaté objednávky Kupujícího. 

Storno objednávky
Storno objednávky ze strany Kupujícího
Kupující má právo stornovat objednávku bez udání důvodu kdykoliv před jejím závazným potvrzením. Po závazném potvrzení objednávky jen v případě, že Prodávající nesplní smluvené podmínky dodání. Storno objednávky ze strany Prodávajícího
bez udání důvodu
zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, Prodávající bude neprodleně kontaktovat Kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.

4. Dodací podmínky

Dodávky předmětu plnění (objednaného zboží) budou dle dostupnosti produktů a provozních možností Prodávajícího realizovány v co nejkratším termínu, obvykle do 1–5 pracovních dnů od závazného potvrzení objednávky, ve výjimečných případech může být dodací lhůta delší, po domluvě s kupujícím. Místo odběru je stanoveno na základě objednávky kupujícího. Za splnění dodávky se považuje dodání předmětu plnění na uvedené místo. Dopravu na adresu určení zajišťuje Prodávající.  

Zásilka zboží
U zboží, které má být Kupujícímu zasláno poštou nebo zásilkovou službou, je nutné při telefonickém či e-mailovém závazném potvrzení objednávky potvrdit obsah objednávky, zejména pak druh zboží, počet kusů, cenu za zboží a přepravu, způsob a termín doručení.
Rozvoz zboží zajišťuje Prodávající po celé České republice prostřednictvím smluvních dopravců DPD nebo Českou poštou. Konkrétní způsob dodání si zvolí Kupující při objednávání zboží v sekci Nákupní košík. Cena přepravy se řídí dle ceníku aktuálního v den objednávky. Zásilka se zbožím vždy obsahuje dodací list, návod na používání výrobku (pokud je součástí výrobku) a daňový doklad. Kupující je povinen bezprostředně při dodání překontrolovat spolu s dopravcem stav zásilky (počet balíků, neporušenost pásky s firemním logem, poškození krabice) podle přiloženého přepravního listu. Kupující je oprávněn odmítnout převzetí zásilky, která není ve shodě s kupní smlouvou tím, že zásilka je např. neúplná nebo poškozená. Pokud takto poškozenou zásilku Kupující od přepravce převezme, je nezbytné poškození popsat v předávacím protokolu přepravce. Neúplnou nebo poškozenou zásilku je nutno neprodleně oznámit e-mailem na adresu agcomp@agcomp.cz, sepsat s dopravcem škodní protokol a tento bez zbytečného odkladu zaslat faxem, e-mailem, nebo poštou Prodávajícímu. Dodatečná reklamace neúplnosti nebo vnějšího poškození zásilky dává Prodávajícímu možnost prokázat, že se nejedná o rozpor s kupní smlouvou. 

Osobní odběr zboží
Objednává-li Kupující zboží s následným osobním odběrem, potvrzuje Prodávající pouze to, že zboží je, či bude v dohodnutém termínu, pro Kupujícího v provozovně rezervováno.Kupující má právo si zboží v provozovně Prodávajícího před uzavřením kupní smlouvy prohlédnout.V případě osobního odběru zboží v provozovně Prodávajícího se kupní smlouva považuje za uzavřenou až zaplacením celé kupní ceny a převzetím zboží kupujícím, tímto okamžikem také přechází kompletní vlastnická práva ke zboží na kupujícího.

5. Platební podmínky

Platební podmínky řeší způsob úhrady ceny za zboží. Kupující má několik možností uhrazení kupní ceny:
1) Platba v hotovosti na provozovně Prodávajícího v případě osobního odběru zboží
2) Dobírkou v místě předání zboží prostřednictvím smluvní zásilkové služby (hotovost přebírá od Kupujícího přepravce)
3) Poukázáním plné kupní ceny na účet Prodávajícího pod příslušným variabilním symbolem, který platbu identifikuje.
4) Platba na fakturu se splatností (pouze individuálně při splnění podmínek pro poskytnutí kreditu) Zboží zůstává majetkem Prodávajícího do doby úplného zaplacení ceny zboží.

6. Záruční podmínky

Záruční podmínky na zboží se řídí Reklamačním řádem Prodávajícího a platnými právními předpisy ČR. Jako záruční list slouží nákupní doklad.

7. Odstoupení od smlouvy

Právo kupujícího na odstoupení
V souladu se zákonem č. 40/1964 Sb. (§ 53), má Kupující právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Toto právo je podmíněno nákupem jako Koncový spotřebitel (tzn. nikoliv jako Podnikatelský subjekt). Lhůta 14 dnů začíná běžet následující kalendářní den po převzetí zboží. Končí-li lhůta o víkendu nebo ve svátek, jako poslední den lhůty je brán nejbližší následující pracovní den. Odstoupit může Kupující tak, že tuto skutečnost oznámí Prodávajícímu, a to elektronicky na emailovou adresu agcomp@agcomp.cz nebo písemně na provozovnu Prodávajícího. V písemném odstoupení je Kupující povinen uvést údaje specifikující objednávku (jméno, příjmení, číslo objednávky, datum podání objednávky, atd.). Odstoupení od kupní smlouvy musí být Prodávajícímu doručeno nejpozději v poslední den 14 denní lhůty. Nestačí jej v tento den pouze odeslat. Zboží může být po dohodě vráceno i později. Rozbalením ani použitím zboží nezaniká právo na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu. Výjimku tvoří např. audio a video nosiče. Zboží nemusí být vráceno v originálním obalu, avšak Prodávající má právo na úhradu nákladů spojených s novým zabalením zboží. Je možné vrátit i zboží použité, avšak Prodávající má opět právo na úhradu nákladů spojených s uvedením zboží do původního stavu. Kupující je povinen doručit zboží Prodávajícímu osobně nebo na vlastní náklady prostřednictvím některého z dopravců (např. Česká pošta). Prodávající nemá nárok na žádný paušální storno poplatek.

Kupující nemůže odstoupit od smluv:
* na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
* na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele,
* na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
* na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal,
* na dodávku novin, periodik a časopisů,
* spočívajících ve hře nebo loterii.

Právo prodávajícího na odstoupení
Prodávající je oprávněn od smlouvy odstoupit pouze do okamžiku odeslání zboží, a to jen v případě nedostupnosti zboží nebo výrazné změny ceny zboží. Před odstoupením je ale dodavatel vždy povinen kontaktovat Kupujícího za účelem dohody o dalším postupu.  

Vrácení peněz
Vzhledem k tomu, že v případě odstoupení se smlouva od počátku ruší, vrátí nebo nahradí Prodávající Kupujícímu a Kupující Prodávajícímu veškerá přijatá plnění. Po obdržení vráceného zboží dle výše uvedeným podmínek, Prodávající vrátí zpět Kupujícímu odpovídající částku kupní ceny na jeho účet nebo adresu v nejkratším možném termínu (nejpozději však do 14 pracovních dnů).

8. Ochrana osobních údajů

Informace od Kupujícího jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném a účinném znění.Kupující dobrovolně poskytuje své osobní údaje Prodávajícímu a souhlasí s jejich zpracováním, shromažďováním, uchováním a evidencí za účelem uzavření kupní smlouvy s prodávajícím a řádného trvání právního vztahu mezi Kupujícím a Prodávajícím založeného uzavřenou kupní smlouvou. Prodávající neposkytuje takto získané osobní údaje třetím osobám, vyjma dopravcům zboží, a to pouze k řádnému doručení zboží zakoupeného Kupujícím a svým obchodním partnerům, a to pouze k obstarání zboží požadovaného Kupujícím. Osobní údaje jsou poskytovány pouze v minimálním rozsahu nutném k řádnému plnění z uzavřené kupní smlouvy mezi Kupujícím a Prodávajícím.Změna uložených osobních dat je možná po přihlášení Kupujícího do „zákaznické sekce“ nebo na základě telefonického nebo emailového vyžádání Kupujícího u Prodávajícího.Pokud Kupující projeví svůj souhlas, může mu Prodávající sdělovat e-mailem a telefonicky obchodní sdělení s novinkami, nabídkami, inzercí a nabízet účast v anketách a průzkumech trhu. Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může Kupující kdykoliv odvolat, a to tak, že zašle e-mailovou zprávu na agcomp@agcomp.cz nebo tuto skutečnost oznámí Prodávajícímu telefonicky. 

9. Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi Prodávajícím a Kupujícím.
Prodávající si vyhrazuje právo obchodní podmínky měnit. Tuto změnu a její účinnost Prodávající vyhlásí na internetových stránkách či jiným vhodným způsobem.   

Nepřihlášený uživatel

Novinky

13.09.2018
AKU hobby nářadí Graphite

JEDEN AKUMULÁTOR - SPOUSTA MOŽNOSTÍ. Do našeho sortimentu zařazujeme značkové poloprofesionální Aku nářadí GRAPHITE. Za bezkonkurenční ceny si vybavte svoji dílnu kvalitním nářadím, pro které stačí jeden typ akumulátoru.


GRAPHITE ENERGY + system je aktuální produktová řada, která používá jeden typ baterie pro různé typy nářadí. Toto řešení umožňuje si samostatně nakonfigurovat vlastní produkt s libovolným počtem potřebných baterií. V nabídce naleznete 8 druhů nářadí, dva typy baterií, nabíječku a praktickou brašnu.
05.09.2018
Novinky Brother
Společnost Brother uvádí na trh nové barevné bezdrátové LED tiskárny a multifunkce a k nim také nový spotřební materiál.
28.08.2018
NOVINKY v ergonomické kanceláři
Nepodceňujte ergonomii při práci s PC doma ani v kanceláři. Dopřejte si pohodlí a pořiďte si ergonomické doplňky pro péči o Vaše záda, hlavu a krk, ruce či nohy.
27.08.2018
Marvo - Born for Gaming
Rozšiřujeme nabídku herních doplňků o značku Marvo. Marvo bylo založeno v roce 2010 a jeho popularita mezi hráči každoročně roste. Misí značky je být kreativní, bleskově reagovat na vývoj trhu a nových požadavků hráčů a poskytovat perfektní servis. Výsledkem jsou prvotřídní moderní, designové a funkční produkty, které vyhoví potřebám všech hráčů. I díky Marvu Vám můžeme nabídnout ucelenou řadu herních doplňků mnoha značek napříč různými cenovými hladinami. Vyzkoušejte herní doplňky Marvo i Vy!
27.08.2018
Bezpečné batohy pro notebook
Speciálně pro majitele notebooků, kteří často cestují městskou hromadnou dopravou, jsou vyvinuty tyto batohy, jež není snadné vykrást. Díky bezpečnostním prvkům se stanou postrachem všech zlodějů a Vaše věci zůstanou v bezpečí.
08.08.2018
Polohovatelné herní sofa E-Blue
Vychutnejte si maximální pohodlí při hraní v herním sofa E-Blue Auroza s nastavitelným sklonem. Výplň z paměťové pěny a vysoce jakostní bavlny udělá ze sezení opravdový relaxační zážitek. Díky zabudovaným kolečkům můžete se sofa snadno manipulovat. Ale pozor, ať během hry neusnete :)

Akce

14.09.2018
Week price - Nezklame v žádném tahu
Cobra II Junior je herní myš se základními funkcemi pro začínající hráče. Díky optickému senzoru red wave umožňuje přesné snímání pohybu a polohy myši. Tato symetrická myš nabízí 4 úrovně nastavení DPI a rozhodně Vás nezklame v žádném souboji, úkolu ani bleskovém útoku.
30.08.2018
Počítáme nejen se školáky
Do školy i kanceláře kalkulačkou vybavíme každého počtáře. Nyní k vybraným kalkulačkám Casio CLASSWIZ zdarma dárek - sluchátka Maxell Plugz Black.
02.08.2018
HP: Ink cashback pro koncové zákazníky - HP 932/933XL | 934/935XL
Akce pro koncové zákazníky!
Vyberte si svou oblíbenou kombinaci a ušetřete s originálními inkoustovými kazetami - HP 932/933XL | 934/935XL
Nabídka  platí od 1. 8. 2018 do 31. 10. 2018.
03.05.2018
HP: Toner cashback koncovým zákazníkům
Akce pro koncové zákazníky!
Získejte až 2700 Kč zpět se službou cashback při koupi originálního toneru HP.  Nabídka prodloužena do 31. 10. 2018.